EUROSPINE Patient Line

Member Login

EUROSPINE, de Europese wervelkolomvereniging

EUROSPINE is een organisatie die actief is over heel Europa, met als doel om de uitwisseling van kennis en ideeën op het gebied van onderzoek, preventie en behandeling van aandoeningen en gerelateerde problemen van de wervelkolom, te stimuleren, en om de in Europese landen ondernomen pogingen tot verdere ontwikkeling op dit gebied te coördineren.

Patient Line maakt deel uit van EUROSPINE en heeft als doel om up-to-date informatie te verstrekken aan patiënten. Het wordt beheerd en bewerkt door een commissie van deskundigen uit verschillende disciplines, waaronder clinici en onderzoekers, en de informatie is gebaseerd op het meest recente bewijsmateriaal.

Patient Line Commissie

Voorzitter: Derek Cawley, Ireland
Lid: Federico Balagué, Switzerland
Lid: Triantafyllos Bouras, Belgium
Lid:Ivan Domazet, Croatia
Lid: Peter Ferlic, Austria
Lid: Erland Hermansen, Norway
Lid: Philip J. Sell, UK
EUROSPINE is een genootschap van wervelkolomspecialisten uit verschillende disciplines met een grote kennis van wervelkolompathologieën. Alle bekende en aanvaarde behandelingstechnieken voor wervelkolompathologieën worden vertegenwoordigd door de leden van de vereniging. De vereniging kan echter geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de verstrekte informatie; de gebruiker en zijn/haar zorgverleners moeten de verantwoordelijkheid voor hun zorgmanagement behouden.

area navigation

Facebook Twitter Linkedin Instagram Youtube channel
website by bestview gmbh
page last updated on 20.11.2020