EUROSPINE Patient Line

Member Login

Ischias - Behandeling

Veel gevallen van ischias verdwijnen binnen ongeveer zes weken zonder behandeling. Er zijn ook een aantal dingen die u zelf thuis kunt doen om de symptomen te verbeteren tot dat de toestand verbetert, zoals het nemen van vrij verkrijgbare pijnstillers, oefeningen of het gebruik van hot-/coldpacks.

In hardnekkigere gevallen kunt u geadviseerd worden om een gestructureerd trainingsprogramma te volgen onder toezicht van een fysiotherapeut, om injecties met ontstekingsremmende en pijnstillende medicatie in uw wervelkolom te krijgen en/of om sterkere pijnstillende medicatie te nemen.

In zeldzame gevallen kan een operatie nodig zijn om het probleem in uw wervelkolom te corrigeren.
EUROSPINE is een genootschap van wervelkolomspecialisten uit verschillende disciplines met een grote kennis van wervelkolompathologieën. Alle bekende en aanvaarde behandelingstechnieken voor wervelkolompathologieën worden vertegenwoordigd door de leden van de vereniging. De vereniging kan echter geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de verstrekte informatie; de gebruiker en zijn/haar zorgverleners moeten de verantwoordelijkheid voor hun zorgmanagement behouden.
website by bestview gmbh
page last updated on 15.08.2019